Toyz & Kidz

LEGO 10247 Kopen Reuzenrad

Met de slinger kun je het reuzenrad in beweging brengen en geef je de minifiguren in de twaalf kleurrijke gondels een adembenemend uitzicht over de stad. Is de prijs voor de 10247 nog niet laag genoeg?

Het kermis is naar de stad gekomen en de ijsverkoper is bezig met het bedienen van een lange rij van opgewonden klanten, terwijl ze wachten op hun eerste rit in het magische reuzenrad dat uittorent boven de kermis. Draai langzaam aan de slinger en kijk hoe het reuzenrad sierlijk de kleurrijke gondels in de juiste positie laat dalen om de passagiers in- en uit te laten stappen. Til het instapplatform op met een eenvoudige trek van de hefboom, open de gondeldeuren en help de passagiers in te stappen!

Uitgevoerd met een reuzenrad ticketkiosk, ijskar, een bankje en een assortiment bloemen en boom elementen.Maak een ritje in het reuzenrad en geniet van het uitzicht!

Draai aan de slinger en zie hoe het reuzenrad draait!

Een gondel biedt plaats aan 1, 2 of zelfs 3 minifiguren!

Inclusief 10 minifiguren met accessoires: attractie operator, ijsverkoper, 4 kinderen en 4 volwassenen. Rad draait geweldig zowel met de hand of gemotoriseerd. Je zou wensen dat je een lego poppetje was.

Ik vind de kleuren ervan die heel verschillend zijn heel mooi, het rad met de doorschijnende kleuren. De kermis is naar de stad gekomen en de ijsverkoper is bezig met het bedienen van een lange rij van opgewonden klanten, terwijl ze wachten op hun eerste rit in het magische reuzenrad dat uittorent boven de kermis. De passagiers stappen in de gondels op het instapplatform, de deur van de gondel gaat dicht en ze gaan langzaam naar boven om van het uitzicht te genieten. Via de hefboom kom het instapplatform omhoog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *