Toyz & Kidz

LEGO 10249 Kopen: ≥ Helaas Pagina Niet Gevonden

Buiten zijn kinderen aan het ski?n en snowboarden, en een net gemaakte sneeuwpop schittert in het licht dat schijnt uit de speelgoedwinkeltoren. Buiten skiën en snowboarden de kinderen en een vers gebouwde sneeuwman schittert in het licht dat schijnt vanuit de toren van de speelgoedwinkel.

Help de enorme boom in het midden van het plein te versieren, speel met de nieuwsgierige kitten op de knusse houten bank of doe mee met het koor onder de sierlijke straatlantaarn. Veel plezier met de bouw van dit betoverende winter wonderland!

Dat maakt het ook heel leuk om de set in elkaar te zetten. De vele grappige details, zoals de cadeautjes, minifiguren, de binnenkant van de winkel/werkplaats en de grote kerstboom zorgen er voor dat zowel het bouwen als het kijken naar de set steeds weer een plezier is.Nu staat het mooi te pronken bij de andere winter thema lego!

Daar was hij gewoon te koop en ook nog normaal geprijsd!

Natuurlijk meteen besteld en binnen 2 dagen al in huis. Wij zijn pas sinds kort de wintervillage sets aan het verzamelen en deze ontbrak nog. Net zoals de overig winter sets is dit duidelijk een onderdeel van de creator series. Al met al een set die zeer de moeite waard is.

Lego Creator 10249 Toy Shop Lego Speed Build


Leuk om samen met mn zoon zo elk jaar een mooi kerstdorp te kunnen bouwen van lego. Snelle levering ook van mister bricks en goede service. Bricks je bezorgt mij een geweldige winter. Vandaag bestellen, morgen al aan het bouwen. Bij mijn mooie wintertrein een leuke winter toyshop. Binnen kort schittert de shop, samen met de kersttrein onder de kerstboom. Zal het ieder jaar weer wegzetten en genieten van al het moois. Deze set is niet zo moeilijk om te bouwen, maar je bent er wel lekker wat langer mee bezig. Super snelle verzending, netjes verpakt, betaalgemak en goede communicatie via mail. Misterbricks maakt z’n slogan ‘gek op lego’ (klanten) zondermeer waar met volgende dag bezorgd en gratis verzending (vanaf 99 euro). Opbouwen mbv duidelijke handleiding in een paar uur te doen. Oh, de afhandeling en bezorging verliepen perfect, heel blij mee!

Dit prachtige winterhuis brengt kerst een beetje binnen. Zeker een aanrader om hier een bestelling te plaatsen!

Buiten zijn kinderen aan het skiën en snowboarden, en een net gemaakte sneeuwpop schittert in het licht dat schijnt uit de speelgoedwinkeltoren. Help met het versieren van de enorme boom die in het midden van het plein staat, speel met het nieuwsgierige katje op de gezellige houten bank of zing mee met de kerstliedjes zangers onder de sierlijke straatlantaarn. Geniet van de feestdagen met dit mooie feestelijke model.

Lego Creator Winter Toy Shop Review!

Set

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *